top of page
Wat kan ik in het vleespakket verwachten?

Het vleespakket (10 kg) bevat allerlei soorten vlees zoals bijvoorbeeld Hollandse biefstuk, bieflappen, rosbief, kogelbiefstuk, rollade, rundervinken, osseworst, sucade lappen, entrecote, braadworsten, soeppakketje, ossehaas, lever, ribeye, rosbief, rollade, magere lappen, poulet, hamburger, gehakt, ossehaas, tartaar als hachee vlees.De exacte inhoud is afhankelijk van 'hoe de koe is' en wat de slager ervan zal maken. Tijdens het verdelen proberen we iedereen zoveel mogelijk van alle soorten te geven.  

Hoe is het vlees verpakt ?

Alle stukken vlees zijn afzonderlijk en vacuüm verpakt, in porties van 2,3 of 4 stuks. Het wordt diepgevroren aangeleverd en voorzien herkenbare etiketten met verpakkingsdatum. Het vlees is dus als je het bevroren houdt zo'n jaar te bewaren.

Ik kan alleen een biefstukje bakken. Wat nu?

Geen nood Wat heb jij van het soeppakket gemaakt? Wat is jouw geheim voor sudderlappen? Ter inspiratie voor gerechten en tips, verwijs ik je graag naar onze Facebookpagina, dé plek om je ervaringen, tips en recepten met andere bewuste vleeseters te delen. En dus ook vinden. En natuurlijk zijn we erg benieuwd wat je van het vlees vindt!

Is het vlees biologisch ?
 

De boerderij van Jeroen voert niet het officieële biologische keurmerk. De reden daarvoor is dat Jeroen zijn dieren, in uiterste nood, medicijnen wil kunnen geven. Hij kent zijn koeien persoonlijk, doet niet aan preventieve antibiotica, en geeft het alleen bij hoge nood en dit komt zelden voor. De koeien eten het hele jaar door gras van eigen Bergense weilanden. Ze lopen minimaal acht maanden buiten en verblijven vier maanden in de stal in de wintermaanden.

bottom of page